Azi ne alegem reprezentanţii în Parlament

0
608

farmec.ro
carturesti.ro%20
În Mangalia, Costineşti, Limanu şi Mihai Kogălniceanu au loc şi referendumuri.

Azi ne alegem reprezentanţii în Parlament. În Mangalia, Costineşti, Limanu şi Mihai Kogălniceanu au loc şi referendumuri

18,2 milioane de români cu drept de vot, după cum indică datele Ministerului Administraţiei şi Internelor, sunt aşteptaţi azi la urne, pentru a decide parlamentarii pentru următorii 4 ani.

Judeţul Constanţa urmează să-şi trimită în Parlament 10 deputaţi şi 4 senatori, însă nu este exclus ca numărul să fie mai mare, datorită redistribuirii voturilor. În lupta pentru cele 14 colegii uninominale, la Constanţa s-au înscris în cursa electorală 82 de candidaţi. În judeţul nostru, sunt organizate 546 de secţii de votare, 208 – numai în municipiul Constanţa.

În afară de desemnarea viitorilor parlamentari, locuitorii judeţului sunt chemaţi la urne şi din alte motive, în anumite localităţi unde sunt organizate referendumuri. Astfel, la Mangalia, Costineşti şi Limanu, cetăţenii vor vota, separat, şi pe tema gazelor de şist, în timp ce la Mihail Kogălniceanu este organizat un referendum privind înfiinţarea satelor Ceres şi Sibioara.

Replica, duminică, 9 decembrie 2012.


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply