Primarul Mangaliei, la manifestările şcolare de Sfântul Andrei

0
801

Primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu, împreună cu reprezentanţi ai Consiliului Local au participat de Ziua Sfântului Andrei la manifestările şcolii din localitate, ce îi poartă numele.

La eveniment au fost prezenţi reprezentanţi ai unor unităţi de învăţământ partenere, atât de la nivel local şi judeţean, cât şi din străinătate, respectiv din Germania şi Bulgaria. În deschiderea evenimentului, s-au intonat imnurile de stat ale României, Bulgariei şi Germaniei, dar şi imnul Europei, după care a urmat o slujbă religioasă, instituţia de învăţământ avându-l ca patron spiritual pe Sfântul Andrei.

Cu această ocazie, reprezentanţii delegaţiilor din ţară şi străinătate au transmis mesaje de prietenie, partenerilor de la Şcoala Sfântul Andrei.

La rândul său, primarul Cristian Radu s-a arătat onorat de prezenţa distinşilor oaspeţi, semn că învăţământul din Mangalia este unul de calitate, iar pe viitor, conducerea Primăriei şi Consiliul Local vor aloca suficiente resurse, astfel încât toate şcolile din oraş să-şi desfăşoare activitatea în condiţii optime.

Pe parcursul întregii zile, în cadrul manifestărilor prilejuite de Zilele Şcolii, se desfăşoară concursuri de cultură generală, de limba engleză, precum şi o şezătoare literar-muzicală şi un spectacol artistic la care vor participa elevii români şi străini.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Activităţile educative şi artistice vor continua şi în ziua de 1 Decembrie când, de Ziua Naţională a României, elevii şcolii şi partenerii lor vor participa la festivităţile dedicate acestei sărbători.

Replica, Vineri, 30 nov. 2012.


piese-auto-mangalia.ro

Litoral Press RomâniaLeave a Reply