Şedintă de îndată a Consiliului Local Mangalia

0
676

farmec.ro
carturesti.ro%20

Consilierii locali din municipiul Mangalia au aprobat, joi, 15 noiembrie, într-o şedinţă de îndată a CL modul de organizare a referendumului local care va avea loc în data de 9 decembrie, pe tema extracţiei gazelor de şist. Astfel, s-a stabilit că la data respectivă va avea loc “consultarea cetăţenilor cu domiciliul stabil în municipiul Mangalia, cu privire la riscul de afectare a pânzei freatice şi a turismului, în urma exploatării gazelor de şist din sudul litoralului”.

În privinţa programului calendaristic pentru referendum s-a stabilit modul de informare publică, începerea campaniei pentru referendum, modelul procesului-verbal, numerotarea circumscripţiilor şi stabilirea măsurilor organizatorice. Votarea va avea loc în data de 9 decembrie la ora 7.00 şi se va încheia la ora 23.00.

În cadrul aceleiaşi şedinţe a Consiliului Local s-a mai aprobat majorarea de la 35 de lei la 40 de lei fără TVA, defalcat de 12 ori pe an, a cuantumului ajutoarelor de urgenţă acordate persoanelor cu dizabilităţi, gradul I şi II şi persoanelor care au vârsta de peste 60 de ani şi nu realizează venituri.

Totodată, s-a aprobat modificarea de la 700 de lei la 800 de lei a limitei cuantumului pensiei, necesar acordării ajutoarelor pentru pensionari, pachetul având valorea de 40 de lei, fără TVA.

(Reamintim că întreaga campanie referitoare la gazele de şist poate fi vizionată pe website-ul www.mangalia.nu ).

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Sursa: mangalia.tv, joi, 15 nov.2012.


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply