Discuţii aprinse despre situaţia Mangaliei peste iarnă: Cristian Radu dă asigurări că gigacaloria va fi maxim 300 de lei

0
758

farmec.ro
carturesti.ro%20
Negocieri şi cu RAJA.

Discuţii aprinse despre situaţia Mangaliei peste iarnă: Cristian Radu dă asigurări că gigacaloria va fi maxim 300 de lei

Asigurarea unei ierni cu apă caldă şi căldură pentru mangalioţi este în continuă dezbatere. Primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu, a avut o întâlnire cu preşedinţii Asociaţiilor de proprietari, marţi, 16 octombrie, la Casa de Cultură, pentru a discuta despre reabilitarea blocurilor şi furnizarea agentului termic, odată cu apropierea sezonului rece.

În cadrul discuţiilor, edilul i-a asigurat pe cetăţeni că furnizarea agentului termic se va face la un preţ real, ce nu va depăşi suma de 300 de lei/gigacalorie. Pentru că se apropie cu paşi repezi sezonul rece, vreau să vă asigur că preţul căldurii şi apei calde nu va fi mai mare de 300 de lei/gigacalorie. În acest sens, dorim să contribuim la sporirea confortului termic din casele oamenilor. De asemenea, suntem în discuţii cu reprezentanţii RAJA, în vederea reducerii preţului la apa potabilă, a precizat Cristian Radu.

În ceea ce priveşte reabilitarea termică a blocurilor, primarul a menţionat că se aşteaptă cererile din partea asociaţiilor de proprietari pentru a putea fi făcut un studiu de fezabilitate, care va fi depus la Ministerul Dezvoltării, spre aprobare.

Liliana CHIRU, Replica, Joi, 18 oct.2012.


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply