Transport gratuit pentru elevii şi profesorii din Mangalia

0
689

Comunicat de presă

Transport gratuit pentru elevii şi profesorii din Mangalia

Elevii claselor I-IV vor primi ghiozdane şi rechizite de la Primărie

Primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu, a avut vineri o întâlnire cu directorii unităţilor de învăţământ din oraş, la care s-a discutat despre programele de investiţii, siguranţa în şcoli şi sprijinul acordat de municipalitate pentru elevii proveniţi din familii nevoiaşe.

În cadrul discuţiilor la care au participat şi reprezentanţii Poliţiei şi Jandarmeriei, s-a convenit ca echipaje mixte formate din poliţişti şi jandarmi să patruleze în zona unităţilor de învăţământ pentru prevenirea  fenomenului infracţional. De asemenea, s-a discutat despre extinderea programului de pază la şcoli şi licee, precum şi despre redactarea unui Regulament de acces în unităţile de învăţământ din Mangalia.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Pe de altă parte, primarul Cristian Radu le-a transmis celor prezenţi că municipalitatea va asigura transport public gratuit pentru elevi, profesori şi personalul nedidactic, urmând ca detaliile acestei măsuri să fie puse la punct în perioada imediat următoare.

Directorii unităţilor de învăţământ au mai sesizat necesitatea unor lucrări de întreţinere şi reparaţii, asigurarea furnizării apei calde şi a căldurii la grădiniţe, şcoli şi licee, precum şi rezolvarea problemei câinilor fără stăpân.

Edilul Mangaliei a dat asigurări că în această iarnă toţi locuitorii oraşului vor avea apă caldă şi căldură, iar în privinţa câinilor fără stăpân, angajaţii Primăriei deja se ocupă să-i strângă din zona unităţilor de învăţământ.

Totodată, Cristian Radu a anunţat că la începutul săptămânii viitoare elevii claselor I-IV vor primi din partea Primăriei ghiozdane şi rechizite şcolare.

21 septembrie 2012,                                                    Biroul de presă.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply