Ce au votat consilierii din Mangalia la şedinţa de vineri, 21 sept.2012

0
747

A fost votată rectificarea bugetului la Mangalia, prin redistribuirea veniturilor. De asemenea, consilierii mangalioţi au aprobat şi contractarea unei firme pentru realizarea unui audit. Un alt proiect votat este pentru acordarea de mese calde pentru persoanele defavorizate.

De asemenea, a fost votată modificarea criteriilor de atribuire a locuinţelor sociale, prin eliminarea limitelor de vârstă. Sunt persoane care au depus cereri acum 10 ani şi au depăşit între timp vârsta maximă, înseamnă că la 40 de ani nu mai au nevoie de locuinţă? Mi se pare anormal , locuinţa nu e un lux, ci o necesitate, a motivat, în şedinţă, primarul Mangaliei, Cristian Radu.

Consilierii mangalioţi au stabilit, în şedinţa de vineri, ajutoarele la încălzirea cu lemne, în funcţie de veniturile locuitorilor astfel: 2 tone pentru familiile cu venituri până în 750 de lei, 1.5 t pentru cei cu venituri cuprinse între 750 şi 1000 lei şi o tonă pentru cei cu venituri între 1000 şi 1600 lei.

După inventarierea bunurilor de la Callatis Therm, s-a ajuns la o valoare contabilă actualizată de 50 de milioane de lei, bani pe care Primăria Mangalia trebuie să-i plătească după rezilierea contractului cu această firmă. Anunţul a fost făcut în şedinţa de consiliu de vineri, aleşii locali propunând înfiinţarea unei comisii care să stabilească ce sumă trebuie plătită.

 Sursa: Replica de Constanta, Vineri, 21 sept.2012.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply