Victor Ponta: La Constanţa şi Mangalia vor fi alocaţi patru milioane de lei pentru plata salvamarilor

0
631

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri, în contextul discuţiilor despre rectificarea bugetară, că banii cei mai mulţi vor fi alocaţi, printre altele, pentru rambursarea de pensii, plata însoţitorilor persoanelor cu handicap şi sănătate, fondurile rămase urmând să se termine în septembrie.

O altă prioritate ar fi, potrivit lui Ponta, achitarea datoriilor pe care autorităţile le au la diverşi furnizori.

În privinţa surselor de finanţare, premierul a precizat că au fost tăiate fonduri de la investiţii în piscine şi pârtii proiectate în locuri considerate inoportune. “Am tăiat din cunoscutele piscine de la ţară şi pârtiile de schi de la soare. Eu sprijin sportul, dar nu sprijin prăduirea banilor din motive de sport”, a spus Ponta, la plecarea de la Ministerul Administraţiei şi Internelor (MAI), unde au avut loc discuţii despre rectificare, dar şi despre funcţionarea şi finanţarea administraţiei publice.

Cu acelaşi prilej, premierul a spus că la Constanţa şi Mangalia vor fi alocaţi patru milioane de lei pentru plata salvamarilor.

 http://www.mediafax.ro/politic/ponta-despre-prioritatile-bugetare-cei-mai-multi-bani-pentru-rambursari-de-pensii-si-sanatate-9970742

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply