Paul Foleanu va face parte din nou din consiliul local Mangalia (VIDEO)

0
586

farmec.ro
carturesti.ro%20

Paul Foleanu va face parte din nou din consiliul local Mangalia (VIDEO)

Acesta a câştigat procesul impotriva deciziei de invalidare a mandatului. Democrat liberalul isi va lua inapoi functia la următoarea sedinţă de consiliu.

Magistratii Tribunalului Constanta au anulat hotararea de invalidare a lui Paul Foleanu din functia de consilier local. In urmatoarea sedinta de consiliu local, acesta va fi repus in functie.

Consilierii trebuie acum să voteze un proiect de hotărîre prin care il propun pe Foleanu pentru un nou mandat. Acest lucru s-a intamplat la ultima sedinta de consiliu. Conducerea administraţiei locale a evaluat şi procesul pe care Paul Foleanu l-a avut cu ANI.

Urmatoarea intalnire a consilierilor va avea loc saptamana viitoare. În timp ce Paul Foleanu speră la o bună colaborare cu noul primar al oraşului, Radu Cristian, este conştient că există încă animozităţi printre colegii din consiliu.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Fostul viitor consilier, Paul Foleanu crede că proiectele demarate de primarie trebuiau facute de mult. Este vorba despre  sterilizarea cainilor maidanezi, rezilierea contractului cu Callathis Therm sau masurile pe care edilul doreste sa le ia in legatura cu transportul in comun.

Corina Hrom, Litoral Tv, 10 august 2012.

Imagine: Dragos Ivan.


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply