Freedom Jazz Festival, la Vama Veche – 19-21 iulie – organizare

0
829

farmec.ro
carturesti.ro%20

Organizatorii Freedom Jazz la Vama Veche (19-21 iulie) au intrat in linie dreapta cu pregatirile pentru cele 3 zile de concerte. Echipele tehnice ale starurilor internationale vor sosi in Vama Veche inca din data de 18 iulie, pentru a verifica scenotehnica, spatiile de cazare si cabinele pentru artisti. Festivalul este organizat in Marina Park, la intrarea in Vama Veche, pe un platou de circa 15.000 de metri patrati, cazarea artistilor straini fiind asigurata la Cocor Spa Hotel, in Neptun – Olimp.

  • Unul din cele mai importante proiecte romanesti, prezentate la Festivalul Freedom Jazz, este cel apartinand lui Marius Mihalache, care este si directorul artistic al festivalului. «  I like Romania  este un proiect la care lucrez de cativa ani si pe care l-am finalizat chiar in aceste zile. Incepand de saptamana viitoare, voi lucra impreuna cu echipa mea la punerea in scena a concertului, in care il voi avea ca invitat special, cu un moment coregrafic, pe prietenul meu Razvan Mazilu, cel care dupa ce a auzit muzica noului meu proiect, s-a oferit sa il ilustreze cu o creatie originala. Astept cu emotie intalnirea cu publicul din Vama Veche, cel care m-a primit de fiecare data, pana acum, intr-o maniera care mi-a dat o energie aparte. De altfel, asa cum mai spus, insasi alegerea acestei locatii pentru prima editie a festivalului Freedom Jazz, a fost motivata de publicul din Vama Veche, care merita sa beneficieze de un moment artistic de cel mai inalt nivel. », a declarat artistul.
  • « Vinul lui Dinescu », este un alt element surpriza pentru Freedom Jazz. Pe langa celelalte produse obisnuite la evenimentele de acest tip – bere, bauturi racoritoare, fresh-uri – organizatorii au primit in partea scriitorului, cunoscut si ca gastronom si producator de vinuri, o interesanta propunere care sa completeze, in spiritul locului,oferta pusa la dispozitia spectatorilor din Marina Park in cele 3 zile de festival. Astfel, « vinul lui Dinescu », va fi vinul oficial oferit artistilor straini care au solicitat la masa, vinuri romanesti, dar va putea fi accesibil si pentru spectatori. Cu numai 5 lei, acestia vor putea gusta un pahar din vinul lui Dinescu, sub forma de sprit, cu sifon, precum si un sandwich, cu binecunoscutele produse de casa.
  • Cazare in campingul Marina Park. Spectatorilor care isi achizitioneaza abonamente, pentru cele 3 zile de festival, organizatorii le ofera facilitatea inchirierii unui loc de campare, la un pret de 15 lei/ zi in incinta Marina Park. Rezervarile se pot face pe www.marinapark.ro ,incepand cu 09 iulie, pe baza abonamentului,  care poate fi achizitionat  de pe eventim.ro, bilete.ro, blt.ro, myticket.ro.

Autor: Cosmin Navadaru. Foto: freedomjazzfestival.ro

Sursa: hotnews.ro, vineri, 6 iulie 2012.


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply