Cum va arata buletinul de vot pentru referendumul de demitere a presedintelui Traian Basescu

0
707

farmec.ro
carturesti.ro%20

Buletinul de vot pentru referendum (Foto: Monitorul Oficial).

Guvernul a stabilit modelul pentru buletinele de vot, stampilele, timbrele autocolante si procesele-verbale care vor fi folosite la referendumul national din data de 29 iulie pentru demiterea presedintelui Traian Basescu.

Hotararea de Guvern privind “aprobarea modelului stampilelor ce vor fi folosite la birourile electorale, a modelului buletinelor de vot, al listelor electorale si al proceselor-verbale care vor fi folosite la referendumul national din data de 29 iulie 2012 pentru demiterea Presedintelui Romaniei” a fost publicata sambata in Monitorul Oficial.

A fost publicata de asemenea si o Hotarare a Guvernului “pentru stabilirea masurilor tehnico-organizatorice privind referendumul national din data de 29 iulie 2012 pentru demiterea Presedintelui Romaniei”, care prevede ca:

  • Ministerul Administratiei si Internelor, prin Directia pentru Evidenta Persoanelor si Administratia Bazelor de Date, selecteaza si prelucreaza datele privind cetatenii cu drept de vot, tipareste si pune la dispozitia primarilor listele electorale permanente actualizate, in doua exemplare, si copii de pe acestea, in 3 exemplare.
  • Tiparirea buletinelor de vot se asigura de catre Ministerul Administratiei si Internelor, prin Regia Autonoma “Monitorul Oficial”.
  • Confectionarea stampilelor cu mentiunea “VOTAT” si a timbrelor autocolante se asigura de catre Ministerul Administratiei si Internelor, prin Regia Autonoma “Monetaria Statului”, respectiv Compania Nationala “Imprimeria Nationala” – S.A.
  • Ministerul Afacerilor Externe organizeaza si doteaza biroul electoral pentru sectiile de votare organizate in afara tarii, precum si sectiile de votare din strainatate ale Romaniei, furnizeaza, in timp util, datele necesare pentru numerotarea acestora si stabileste necesarul de timbre autocolante si stampile cu mentiunea “VOTAT” pentru sectiile de votare din strainatate.

    Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Sursa: HotNews.ro, Sâmbătă, 7 iulie 2012.


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply