Zanfir Iorguş insistă în anularea deciziei BEC

0
659

Avocaţii lui Zanfir Iorguş au insistat, ieri, în faţa judecătorilor de la Curtea de Apel Bucureşti ca dosarul nr. 4547/1/2012, prin care solicită anularea hotărârii Biroului Electoral Central de la Constanţa şi suspendarea hotărârii BEC nr. 214 din 15 iunie 2012, să fie judecat. Acest lucru în contextul în care, între timp, duminică, 24 iunie, cetăţenii din Mangalia s-au prezentat din nou la vot şi şi-au ales primarul.

Totul porneşte de la faptul că Biroul Electoral Central (BEC) a decis anularea alegerilor care au avut loc la data de 10 iunie, în care câştigător ieşise Zanfir Iorguş, din cauza neregulilor descoperite.

Apărătorii au insistat în acordarea unui nou termen de judecată, timp în care să fie depus dosarul de la BEC, în baza căruia s-a luat decizia de anulare a alegerilor din data de 10 iunie, de la Mangalia. Magistraţii invocaseră din oficiu excepţia privind rămânerea fără obiect a dosarului în condiţiile în care au avut loc deja alegeri duminică, numai că avocaţii lui Iorguş s-au opus vehement.

Judecătorii au acordat, prin urmare, un nou termen de judecată, pentru 4 iulie. 

Camelia MIU – MITRIC, Cuget Liber, Joi, 28 Iunie 2012.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply