Radu Cristian a deschis un nou economat în Mangalia (Galerie foto)

0
897

Alegerile locale pentru Primăria şi Consiliul Local Mangalia vor fi reluate pe data de 24 iunie. Ca şi pe 10 iunie, Radu Cristian va fi candidat independent.

„Susţinătorii mei de drept sunt locuitorii Mangaliei. Candidez din partea lor şi voi fi primarul tuturor. În Consiliul Local, voi avea susţinerea PSD, PNL – PC, PNŢCD, UDTR şi UDTTMR. Sprijinul politic masiv pe care îl am în CL mă onorează şi mă responsabilizează. Ca primar, voi avea nevoie de o majoritate stabilă în CL pentru aplicarea proiectelor benefice pentru oraş. De aceea, recomand tuturor să voteze partidele care îi reprezintă, dintre cele care mă susţin”, a declarat Radu.

El promite că va continua toate proiectele benefice pentru Mangalia. „Pe lângă primul economat deschis în urmă cu câteva săptămâni în Mangalia, pe 15 iunie am mai deschis unul, în cartierul Colonişti. Am ajutat la salubrizarea unor subsoluri de bloc şi la racordarea unor imobile la reţeaua de apă potabilă. Vom continua acordarea de pachete pentru pensionari şi pentru persoanele defavorizate. Vom acorda subvenţii la medicamente, pentru familiile nevoiaşe. Vom face noi cluburi pentru pensionari. Vom amenaja două noi cimitire, dintre care unul musulman. Vom acorda subvenţie integrală la căldură pentru familiile cu venituri de până la 800 de lei/membru de familie şi o subvenţie medie de 50% pentru familiile cu venituri de până la 1.800 de lei/membru. Voi colabora cu CJC şi cu Guvernul USL pentru atragerea de fonduri guvernamentale şi europene, atât de necesare dezvoltării oraşului nostru”, susţine candidatul independent la mandatul de edil-şef.

„În această perioadă, lucrăm la programul pentru primele zile din mandatul de primar. Avem mai multe priorităţi pe care vrem să le soluţionăm în maximum două săptămâni. Este vorba, mai întâi, despre pregătirea staţiunilor pentru sezonul estival. Suntem aproape de finalul lunii iunie şi deja încep să vină turiştii. Vreau să facem din Mangalia un oraş verde, primitor, un oraş ecologic, să avem staţiuni în care să îţi fie drag să te plimbi. Sunt lucruri de bun simţ pe care le putem face până la 1 iulie. Fac apel la susţinătorii tuturor partidelor să lăsăm deoparte vechile dispute politice şi să ne rupem de trecut. Oraşul are nevoie de linişte pentru a se dezvolta, de un primar puternic şi de un CL stabil”, a adăugat Radu.

În final, Radu Cristian a făcut un apel către locuitorii municipiului Mangalia: „Veniţi alături de mine pentru a face din Mangalia un oraş european! Voi fi primarul tuturor!”.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Ziua de Constanta, vineri, 22.06.2012.


piese-auto-mangalia.ro

Litoral Press RomâniaLeave a Reply