Miniştri din Cabinetul Ponta îl susţin pe Radu Cristian la Primăria Mangalia

0
792

farmec.ro
carturesti.ro%20

Candidatul independent Cristian Radu, care candidează sprijinit de USL la Primăria Mangalia, se bucură şi de susţinerea unor miniştri din Cabinetul Victor Ponta. Iată mesajele acestora:

Daniel Chiţoiu, ministru al Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri, vicepreşedinte al Partidului Naţional Liberal, declaraţie de susţinere a candidatului Cristian Radu la Primăria Mangalia:

Opţiunea românilor la alegerile locale din acest an nu a fost doar una politică. Ea s-a bazat şi pe nevoia de profesionalism, de responsabilitate şi seriozitate în gestionarea treburilor publice şi în protejarea intereselor cetăţenilor.

Tocmai de aceea cred cu tărie că un om precum domnul Radu Cristian, care a adunat de-a lungul timpului o solidă pregătire profesională, care ştie în amănunt problemele cu care se confruntă comunitatea pentru care luptă, este cea mai bună soluţie pentru funcţia de primar al municipiului Mangalia.

Ca ministru în Guvernul USL, dar şi ca om politic voi acorda întreaga mea susţinere pentru oamenii comptenţi şi valoroşi care sunt gata să se pună în slujba comunităţilor noastre. Tocmai de aceea, îl susţin pe domnul Radu Cristian în lupta electorală pentru Primăria Municipiului Mangalia şi cred că este cea mai bună soluţie pentru ca această localitate să dobândească bunăstarea şi deschiderea de care are nevoie.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mesaj al ministrului Turismului, Eduard Hellvig, de susţinere a candidatului Radu Cristian la Primăria Mangalia:

Pe Radu Cristian nu-l cunosc de mult timp. Dar am auzit lucruri bune despre el chiar de la colegii liberali din Mangalia. Când un adversar politic îţi recunoaşte calităţile, atunci e clar că ele sunt atât de evidente încât nu pot fi ignorate. Când l-am cunoscut l-am *citit* imediat drept un tânăr corect şi profesionist; un om cu viziune care poate reda Mangaliei farmecul meritat de oraş la malul mării şi locuitorilor săi statutul de cetăţeni europeni.

Radu Cristian are treabă în Mangalia pentru că, din păcate oraşul a avut de suferit în urma proastei gestionări din ultimii ani.

Îl susţin pe Radu Cristian pentru ideile pe care le promovează şi pentru că, în calitate de ministru al dezvoltării regionale şi turismului am nevoie în această parte a litoralului de un interlocutor intelligent şi interesat de dezvoltarea oraşului. Am nevoie de un primar care să aibă capacitatea de a atrage fonduri pentru dezvoltarea acestei regiuni şi pentru stimularea turismului.

Cu o gestiune corectă Mangalia poate deveni o perlă a litoralului aşa cum a devenit Mamaia. i cu un management profesionist şi bazat pe nevoile reale ale cetăţenilor Radu Cristian poate îmbunătăţi viaţa locuitorilor mangaliei.

Tineţea nu este un atuu în sine. Dar atunci când este completată de profesionalism, onestitate, bun simţ şi educaţie, atunci aceasta este reţeta câştigătoare.

Aceste calităţi le-am regăsit la Radu Cristian şi de aceea se bucură de sprijinul meu.

Replica 21.06.2012.


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply