Judecătoria Mangalia va pune astazi în discuţie validarea lui Iorguş ca primar

0
815

farmec.ro
carturesti.ro%20

Magistraţii Judecătoriei din Mangalia nu au dorit, ieri, să pună în discuţie validarea în funcţia de edil al municipiului mai sus precizat a lui Zanfir Iorguş. Drept urmare, judecătorii vor avea pe masă cauza civilă pe data de 21 iunie, aşa cum s-a stabilit iniţial.

Amintim că, la scurt timp după ce Biroul Electoral Central a dispus reluarea alegerilor la Mangalia, atât pentru funcţia de primar, cât şi pentru Consiliul Local, câştigătorul Zanfir Iorguş a cerut judecătoriei validarea în funcţie. Astfel, pe rolul Judecătoriei Mangalia a fost înregistrat dosarul cu numărul unic 2107/254/2012, având ca obiect „validare primar”, unde, conform Portalul instanţelor de judecată, Zanfir Iorguş are calitatea de petent.

Solicitarea lui Iorguş va fi analizată de magistraţi pe data de 21 iunie. Asta în condiţiile în care noile alegeri vor avea loc pe data de 24 iunie. Ieri, prin intermediul unui comunicat de presă, primarul câştigător al Mangaliei a anunţat depunerea, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, a unei cereri de chemare în judecată a Biroului Electoral Central şi a tuturor celor implicaţi în hotărârea de reluare a alegerilor din 10 iunie.

Ziua de Constanta, joi, 21.06.2012.


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply