Crin Antonescu, mesaj de susţinere a candidatului Cristian Radu la Primăria Mangalia

0
1969

Crin Antonescu, preşedintele Partidului Naţional Liberal, co-preşedinte al Uniunii Social Liberale:

Îl susţin pe Radu Cristian la Primăria Municpiului Mangalia, pentru că am convingerea că, prin expertiza sa, prin proiectele pe care le propune şi prin determinarea pe care o are, va reuşi să reconstruiască acest oraş istoric de la malul mării. Mangalia trebuie să devină un oraş european şi cred în puterea lui Radu Cristian – pe care îl susţin şi eu, şi Partidul Naţional Liberal, şi întreaga Uniune Social Liberală, cred în puterea acestui om de a redresa Mangalia, de a moderniza şi a readuce acest oraş pe drumul civilizaţiei şi prosperităţii.

Îl susţin pe Radu Cristian şi cred în reuşita sa, pentru că Mangalia nu trebuie să cadă în mâinile pedelistului Zanfir Iorguş şi clicii sale, care vor ruina acest oraş secătuit.

Rezultatele de la alegerile locale au demonstrat faptul că Partidul Democrat Liberal a fost sancţionat de electorat pentru proasta guvernare atât naţională, cât şi locală, şi sunt convins că locuitorii Magaliei nu se vor lăsa păcăliţi, că vor veni şi de această dată la vot şi vor lua decizia corectă. Îmi exprim speranţa că domnul Iorguş, domnii aceştia de la PDL, nu vor mai avea îndrăzneala să încerce tot felul de furtişaguri pentru a câştiga Primăria Mangaliei şi vor permite organizarea de alegeri corecte.

Dragi locuitori ai Mangaliei aveţi o nouă şansă să faceţi dreptate în oraşul vostru, o şansă pentru viitor, o şansă la bunăstare pentru voi şi copiii voştri, locuri de muncă, locuinţe, utilităţi, o administraţie transparentă şi eficientă, şi singurul om care vă poate conduce la toate acestea, în acest moment, este Radu Cristian.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Veniţi la vot pe 24 iunie şi demonstraţi că doriţi să vă câştigaţi independenţa, că vă doriţi ca oraşul dumneavoastră să fie un oraş european, un oraş civilizat, un oraş în care să fii mândru că locuieşti. Mangalia are nevoie de un primar tânăr, un primar competent! Mangalia are nevoie de Radu Cristian! Doamne ajută!

Replica, 21 iunie 2012.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply