Tusac, declaraţii 15 iunie 2012:

0
620

  • În toamnă, voi candida pentru Parlament din partea USL;
  • Nu voi mai candida, îl susţin pe Cristian Radu;
  • Iorguş a fraudat alegerile cu o ură şi o sete de neimaginat.

Mihai Claudiu Tusac s-a retras din cursa electorală pentru Mangalia, dar nu şi din politică. Tusac a anunţat că va candida pentru Parlament, la alegerile din toamnă, susţinut de USL. Din câte se pare, acesta ar fi compromisul la care s-ar fi ajuns pentru ca Tusac să se retragă din cursă în favoarea independentului Cristian Radu.

http://www.replicaonline.ro/tusac-in-toamna-voi-candida-pentru-parlament-din-partea-usl-69099/

Fostul primar al Mangaliei, Claudiu Tusac, a înţeles că populaţia l-a trimis acasă, prin urmare a decis să nu mai candideze pe data de 24 iunie.

Am fost controlat de zeci de ori şi suspendat de 2 ori. Luptele trebuie să înceteze, populaţia să nu mai sufere. Am înţeles mesajul alegătorilor: am ieşit pe locul 3. Important e ca Mangalia să aibă viitor, ca lupta politică să înceteze. Nu voi mai candida. USL trebuie să aibă un candidat, iar acesta va fi Cristian Radu, a declarat Tusac.

Reamintim că la Mangalia Biroul Electoral Central a admis contestaţiile privind fraudarea alegerilor, şi a dispus reluarea scrutinului pentru funcţia de primar şi pentru Consiliul Local.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

http://www.replicaonline.ro/tusac-nu-voi-mai-candida-il-sustin-pe-cristian-radu-69098/

 

Primarul în funcţie al Mangaliei, Mihai Claudiu Tusac, a declarat, în urmă cu câteva minute, că salută decizia BEC de reluare a alegerilor, acuzându-l pe contracandidatul său Zanfir Iorguş că a fraudat alegerile. Salut decizia BEC de reluarea a votului. Iorguş şi oamenii lui au fraudat alegerile cu o ură şi o sete de neimaginat, a spus Tusac, după ce a întârziat aproape 50 de minute la propria conferinţă de presă. Vom reveni.

http://www.replicaonline.ro/tusac-iorgus-a-fraudat-alegerile-cu-o-ura-si-o-sete-de-neimaginat-69097/

15 iunie 2012.

 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply