Munteanu Teodor – „La multi ani, tuturor copiilor Mangaliei!”

0
952

farmec.ro
carturesti.ro%20

2000 de copii din Mangalia au participat vineri, 1 Iunie, la Gradina de vara „Farul” din Mangalia la spectacolul organizat de ziua lor de Fundatia Umanitara „Doru Munnteanu”. Petrecerea a fost un real succes. Micutii, insotiti de parinti si bunici, au cantat, au dansat, au fost pictati pe fata, au desenat cu creta pe asfalt si s-au fotografiat alaturi de personaje de poveste.

Pe scena Gradinii de vara „Farul” si-au dat concursul artista din Mangalia, Nicoleta Cengher, ansamblul de dansuri „Mugur de folclor” si cunoscuta Hannah Montana.

„Este un eveniment organizat din suflet asa cum Fundatia Umanitara „Doru Munteanu” organizeaza toate manifestarile atat pentru copii cat si pentru cetatenii Mangaliei, pentru oamenii care au probleme, pentru oamenii de langa noi.

Este o zi excelenta, o zi superba, o zi pe masura evenimentului. Ma bucur foarte tare ca sunt prezenti atat de multi copii. Asta inseamna ca isi doresc astfel de evenimente. La multi ani, tuturor copiilor Mangaliei”, a declarat Munteanu Teodor, presedintele Fundatiei Umanitare „Doru Munteanu”.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

In plus fata de distractie, micutii prezenti la spectacolul „O lume minunata” de la Gradina de vara „Farul” s-au indulcit cu prajituri, jeleuri, popcorn, vata de zahar si s-au racorit cu sucuri. Cei 2000 de micuti au primit si o diploma de participare la Ziua copilului si multe baloane colorate. Totul din partea Fundatiei Umanitare „Doru Munteanu”.

Sursa: presaonline.com, vineri, 01 iunie 2012.


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply