S-a deschis primul Economat din Mangalia

0
664
Candidatul independent la Primăria Mangalia, Radu Cristian – acţiuni în sprijinul cetăţenilor

Candidatul independent la Primăria Mangalia, Radu Cristian, a deschis primul Economat din oraş, cu produse de bază la preţ de producător.

El a declarat că în această campanie nu a făcut promisiuni electorale, ci a încercat să îi ajute pe concetăţenii săi cu proiecte punctuale. Am discutat cu mii de oameni de câteva luni încoace. Am identificat exact care sunt problemele oraşului, iar sprijinul pentru bătrâni şi familiile nevoiaşe este prioritar în programul meu Mangalia, oraş european, a subliniat Radu Cristian. Încă de la sfârşitul săptămânii trecute, Radu Cristian a organizat în oborul din Mangalia un Economat de legume-fructe, care a fost apreciat de populaţie pentru preţurile reduse.

În Mangalia nu au existat până acum preţuri corecte în pieţele agro-alimentare. Economatul pe care l-am deschis este primul magazin cu preţuri cât mai aproape de producător. Nu este normal să umfli preţul de două trei ori pe drumul de la depozitul din Constanţa până la magazinul din Mangalia, a completat candidatul mangalioţilor la Primărie. Printre produsele care se găsesc la Economatul Radu Cristian se numără zahăr, ulei, făină, mălai, orez, dar şi legume-fructe. Populaţia Mangaliei a venit încă de la primele ore ale zilei să cumpere produse de bază la preţ redus. Oamenii s-au întâlnit cu Radu Cristian şi i-au mulţumit pentru deschiderea Economantului. Sunt de-al vostru şi am grijă de voi. Am deschis acest Economat fără să promit nimic înainte. Când spun ceva, eu fac, le-a spus Radu Cristian celor prezenţi.

Intervenţie pe strada Rozelor

În aceeaşi zi cu deschiderea Economatului, Radu Cristian a ajutat o asociaţie de locatari de pe strada Rozelor, unde a trimis vidanje pentru a curăţa subsolurile inundate de ani de zile. Am cerut ajutor de la Primărie încă de acum 3 ani, dar nimeni nu ne-a băgat în seamă. Din cauza mizeriei din subsol nici nu poţi să treci pe stradă, în timpul verii. După ce a aflat că ne va ajuta domnul Radu, primarul în funcţie a trimis şi el vorbă că ne aduce vidanja, dar nici acum nu a făcut nimic, au completat locuitorii din zonă. Nu în ultimul rând, Radu Cristian a sprijint locatarii unui bloc din zona IAS pentru a avea acces la apă potabilă.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Radu Cristian a sprijinit finalizarea lucrărilor la Biserica din Neptun

În plus, candidatul independent la Primăria Mangalia, Radu Cristian, s-a întâlnit cu locuitorii din Neptun-Olimp pentru a le prezenta soluţiile sale la problemele din zonă. Conform programului său, Mangalia, oraş european, transportul public pentru locuitorii din Neptun-Olimp va avea acelaşi preţ ca pentru orice altă zonă din oraş, iar orarul va fi în funcţie de sezon. Astfel, pe timpul verii, cursele către Neptun-Olimp vor circula de la ora 5.00 până la miezul nopţii, iar în extrasezon vor circula între orele 5.00-22.00.

Radu Cristian a mai vorbit cu locuitorii din Neptun-Olimp despre necesitatea unor locuinţe pentru tinerii din zonă şi înfiinţarea unei farmacii cu program non-stop. După preluarea mandatului de primar, vom face anveloparea blocurilor din Neptun-Olimp cu fonduri UE, în condiţii tehnice de calitate, nu ca până acum. Ordinea şi liniştea publică se vor asigura cu patrule mixte poliţie-jandarmi, iar spaţiile de parcare pentru locuitorii din zonă vor fi extinse, a explicat Radu Cristian.

Cea mai mare bucurie a oamenilor din Neptun-Olimp a fost însă aceea că Radu Cristian a sprijinit financiar finalizarea lucrărilor la faţada bisericii cu hramul Adormirea Maicii Domnului, din Neptun. Lucrarea se va finaliza până la data de 1 iulie. Ne-am săturat de politicieni care ne promit marea cu sarea în campanie şi apoi uită de noi. Este prima dată când cineva ne dă o mână de ajutor fără să ne promită măsuri electorale, au spus enoriaşii despre iniţiativa lui Radu Cristian.

Rocsana CRISTEA, 31 mai 2012. Galerie foto: replicaonline.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply