Mangalia: Profesorii, recompensaţi

0
811

farmec.ro
carturesti.ro%20

Sute de profesori din Mangalia au răspuns invitaţiei primarului Claudiu Tusac de a participa la „Clopoţelul Amintirilor”.

PETRECERE

Aproximativ 500 de cadre didactice active sau pensionate din Mangalia au participat, duminică seara, la Clubul Alutus din localitate, la invitaţia primarului Claudiu Tusac, la cea de-a patra ediţie a evenimentului intitulat sugestiv „Clopoţelul amintirilor”. ”Clopoţelul amintirilor reprezintă prilejul de a le mulţumi oamenilor de la catedră pentru munca depusă pentru pregătirea copiilor noştri. Le arăt în fiecare an respectul şi recunoştinţa mea, pentru ceea ce fac ei zi de zi. Am văzut cât de surmenat, stresat poate fi un profesor. De aceea, de la educatoare la profesor de liceu, toate cadrele didactice au marele merit de a pregăti viitorul ţării, generaţia care ne va urma şi pentru care trebuie să fim un exemplu”, a afirmat primarul Tusac.

VIZITĂ

În scurta sa intervenţie, edilul şef a apreciat că evenimentul „Clopoţelul amintirilor” este deja o tradiţie şi a anunţat vizita ministrului Educaţiei, săptămâna aceasta, la Mangalia. ”Toate aceste vizite au scopul de a fundamenta viitoare proiecte în care Mangalia va fi implicată. Este momentul proiectelor mari, ambiţioase, care vor schimba fundamental imaginea Mangaliei şi modul de viaţă al locuitorilor ei. Toate aceste vizite sunt dovada sprijinului de care mă bucur în Guvernul condus de premierul PSD Victor Ponta. De asemenea, Guvernul şi Consiliul Judeţean Constanţa ne vor ajuta să reparăm liceele, şcolile şi grădiniţele. În curând va avea loc un târg de oferte educaţionale pentru elevii claselor a 12-a, acolo se vor prezenta toate ofertele disponibile şi copiilor noştri le va fi mai uşor să aleagă instituţia de învăţământ preferată”, a precizat primarul Mangaliei.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Tatian IORGA, Telegraf, marti, 22 mai 2012.


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply