Locul unde PSD şi PNL se bat pe viaţă şi pe moarte

0
680

În Mangalia, primarul PSD are cel mai înverşunat adversar într-un independent sprijinit de PNL.

Cea mai aprigă bătălie electorală se înregistrează la Mangalia, unde un independent, Cristian Radu, susţinut de PNL, a ajuns “duşmanul” cel mai temut al actualului primar PSD Mihai Claudiu Tusac.

Nici nu-şi agaţă bine bannerele sau îşi lipeşte afişele Cristian Radu, că poliţia locală a primarului, ajutată cu spor de o agenţie de pază, distruge totul.

Aşa că afişajele stradale sunt păzite, de-o parte şi de alta de “muşchiuloşi fioroşi” gata să sară la bătaie.

Primarul PSD ţine cu atâta înverşunare la funcţie încât cere ajutorul preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa, prim-vicepreşedintele PSD Nicuşor Constantinescu.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Lui Tusac i se pare firesc să-i ceară şefului său pe linie politică să-l pedepseacă pe comandantul poliţiei municipiului Mangalia, comisar şef Nicolae Pescaru.

“Vă rugăm să ne sprijiniţi prin pârghiile legale de care dispuneţi în vederea efectuării unui control şi a luării măsurilor care se impun”, îi scrie Tusac lui Nicuşor Constantinescu.

Toţi dau cadouri şi se acuză de mită

Apoi anunţă presa că, la fel ca Radu Mazăre la Constanţa, împarte pachete cu alimente pensionarilor. Cică nu ar fi vorba de mită electorală, “pomana” este aprobată prin hotarâri ale consiliului local încă din aprilie.

Autor: Feri Predescu.

Citiţi mai mult în: evz.ro.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply