Sondaj PDL: Iorguş conduce în lupta pentru Primăria Mangalia

0
775

farmec.ro
carturesti.ro%20

Ultimul sondaj de opinie realizat de către PDL Constanţa privind şansele candidaţilor înscrişi pentru obţinerea funcţiei de primar al municipiului Mangalia se deschide cu deputatul Zanfir Iorguş, urmat la aproape 8 procente de Claudiu Tusac.
Potrivit PDL, situaţia pentru fiecare partid şi candidat în parte se prezintă astfel: Zanfir Iorguş are un procentaj de 32,4%, în timp ce partidul din care acesta face parte, PDL, are 24,7%.

Actualul primar al Mangaliei, Claudiu Tusac, a obţinut 23,8%, fiind depăşit de procentajul PSD-ului, care a strâns 24,2%. Candidatul independent Cristian Radu se situează pe locul trei cu 16,6%, iar liberalii din Mangalia au obţinut 13,8 procente.

Reprezentantul PPDD în cursa electorală din sudul litoralului, Marin Ciocîia, are, potrivit sondajului, 5,5%, iar partidul din care face parte 8,7%.

Peremistul Adrian Cîrlescu a reuşit să strângă 3,2%, în timp ce partidul său atinge 4,7%. Atât Partidul Verde, cât şi candidatul acestora la Primăria Mangalia, Marian Dorner, nu au reuşit să depăşească 0,3%. PV este urmat la 0,2 procente de PER, şi aici procentajul partidului fiind identic cu cel al candidatului la funcţia de primar, Vasile Moldovanu.

Deşi nu are candidat la funcţia de edil al Mangaliei, UNPR-ul a reuşit să obţină 2,9%. Alte nume amintite în sondaj sunt cele ale candidaţilor independenţi Marios Cotleţ cu 1,2%, Doru Munteanu cu 0,6%, Marin Oprea cu 0,5% şi Ion Niculescu cu 0,4%.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Sondajul a fost realizat în perioada 5-6 mai pe un eşantion de 1.100 persoane, marja de eroare fiind de plus/minus 3%.

cugetliber.ro, marti, 08 Mai 2012. Autor: Alexandra BĂLAN.


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply