PER Mangalia invită cetăţenii la acţiunea de ecologizare „Let’s do it, Romania!”

0
711

farmec.ro
carturesti.ro%20

 “Let’s do it, Romania!“, campania naţionalǎ de curǎţenie în toatǎ ţara într-o singurǎ zi,  ajunge sâmbǎtǎ, 12 mai 2012, la Mangalia, prin proiectul ZIUA NAŢIONALĂ A CURĂŢENIEI, susţinut de echipa Partidului Ecologist Român, filiala Mangalia.

Echipa PER a luat iniţiativa de a organiza la nivel local aceastǎ campanie de curǎţenie a României, cu dorinţa clarǎ şi obiectivul bine conturat de a aduce o schimbare în imaginea actualǎ a municipiului Mangalia.

În vederea ecologizării Mangaliei, PER îşi doreşte implicarea directǎ a populaţiei. „Aşteptǎm sǎ ni se alǎture mangalioţi într-un număr cât mai mare, care sǎ depunǎ un minim efort pentru un oraş curat şi un viitor sǎnǎtos”, se arată într-un comunicat al PER.

PER promite sǎ se implice şi în viitor în toate proiectele care susţin protejarea naturii şi nu numai, astfel încât locuitorii din Mangalia sǎ poatǎ trǎi într-un mediu prielnic şi curat.

„Sprijinul populaţiei, cu caracter de voluntariat este foarte important şi de aceea lansăm chemarea: Înscrie-te şi TU alǎturi de noi!”, se mai precizează în comunicatul mai sus menţionat.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Voluntarii sunt aşteptaţi la sediul PER, din strada Oituz nr.5, clǎdirea Avântul (în spatele Poştei vechi).

ziuaconstanta.ro, duminica, 06 Mai 2012.


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply