Palaz lasă Prefectura pentru bătălia electorală

0
760

Claudiu Palaz a declarat, ieri, în contextul ultimei conferinţe de presă susţinută la Prefectura Constanţa că, odată cu eliberarea din funcţie, va renunţa şi la reţinerile pe care le-a avut până în prezent faţă de adversarii săi politici.

„Există o diferenţă dintre discursul unui prefect şi discursul unui om politic. Dacă până acum am avut anumite reţineri şi m-am ferit să fac declaraţii politice cu privire la anumite persoane, acum că nu mai ocup această funcţie nu voi mai avea nicio reţinere şi voi spune lucrurilor pe nume”, a declarat Palaz.

Deşi a evitat să vorbească despre funcţia pentru care se va lupta la alegerile locale, surse din cadrul Prefecturii au declarat că Palaz va intra în competiţie electorală pentru şefia Consiliului Judeţean Constanţa. Referitor la scrutin, fostul Prefect a menţionat doar faptul că îşi doreşte „o luptă corectă, fără furăciuni”.

„Nu vreau să discut despre funcţia pentru care urmează să candidez. Prefer să nu port această discuţie în cadrul Instituţiei Prefectului pentru că aşa mi se pare civilizat şi pentru că anticipez că o parte din presă se va lega de acest aspect dacă o voi face. Pot doar să vă spun că îmi doresc o luptă corectă, fără furăciuni. (…) Despre platforma mea electorală chiar nu vreau să discut aici. Nu este un loc pentru discuţii politice, prefer să fiu apolitic până voi ieşi pe uşa Prefecturii. Voi face o conferinţă de presă, în cursul acestei săptămâni, într-o altă locaţie. Oricum, nu accept să plec aşa…«încui uşa şi am plecat».

Articolul integral: cugetliber.ro, joi, 26 aprilie 2012.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply