Candidaţii PER la alegerile locale. Vezi ce au declarat

0
788

Unul dintre candidaţii Partidului Ecologist Român este chiar Vasile Moldovanu care îşi va depune candidatura în cursul zilei de duminică pentru primăria Mangalia. Acesta susţine că a venit timpul schimbării întrucât Mangalia este pe butuci.

Candidez pentru primăria Mangalia în ideea de a schimba ceva. Eu chiar am făcut ceva pentru oraşul acesta, cu ceva timp în urmă, însă, între timp multe s-au distrus. Şi gazele de şist reprezintă o problemă, sunt multe. Sper ca împreună să rezolvăm ceva. Sunt un socialist convins, nea Ghiţă ştie asta, dar cu PER vreau să fac ordine la Mangalia, a declarat Vasile Moldovanu.

Nici Cătălin Chivu nu se lasă mai prejos şi afirmă că şansele sale la primăria Cobadin sunt mari. Oricine are o şansă în faţa actualului primar dar chiar dacă nu câştig, sper că ideile mele să fie luate în seamă. În ceea ce priveşte primăria Cernavodă, candidatul se află în persoana lui Viorel Coman. Doresc să reabilitez infrastructura la Cernavodă, să creez locuri de muncă, să continui extinderea sistemului de termoficiare, să fac sere şi să dezvolt agricultura.

Cunosc cei doi contracandidaţi şi, în opinia mea, ambii sunt compromişi”, a spus Viorel Coman. Acesta încă nu şi-a depus demisia din PSD, urmează să facă acest lucru în cursul zilei de joi.

Reamintim că PER şi-a anunţat în cursul zilei de joi candidaţii: Gheorghe Donţu, candidatul pentru Primăria Constanţa, Mircea Pintilie, candidatul pentru Primăria Medgidia, Vasile Moldovanu, candidatul pentru Primăria Mangalia, Cătălin Chivu, candidatul pentru Primăria Cobadin, Mihai Ştefan, candidatul pentru Primăria Lumina. Viorel Coman, candidatul pentru Primăria Cernavodă şi Dumitru Bădrăgan, candidatul pentru CJC.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Vezi si galeria de fotografii: Replica, 26 apr 2012.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply