Lansarea candidaţilor PDL a fost amânată pentru 6 mai. Propunerea PDL pentru preşedinţia CJC nu a fost înaintată BPN

0
724

farmec.ro
carturesti.ro%20

Conducerea PDL a decis să amâne pentru 6 mai lansarea candidaţilor PDL pentru alegerile locale, a susţinut preşedintele PDL Constanţa, Gigi Chiru, după şedinţa Biroului Permanent Naţional. Acesta a explicat că lansarea candidaţilor va avea loc pe 6 mai, la ora 11.00, la Sala Palatului.

În cadrul şedinţei Biroului Naţional s-a mai stabilit că obiectivul PDL pentru alegeri este de a conserva numărul de primari şi de preşedinţi de consilii judeţene obţinut la alegerile din 2008 şi de a obţine noi victorii, „iar Primăria municipiului Constanţa este una dintre speranţele PDL la nivel naţional”, a mai spus preşedintele PDL Constanţa.

Reamintim că este pentru a doua oară când lansarea candidaţilor PDL pentru alegerile locale este amânată. Iniţial, PDL anunţase că lansarea candidaţilor va avea loc pe 21 aprilie, la Sala Palatului. Ulterior, PDL a anunţat că evenimentul va avea loc pe 28 aprilie, „din motive tehnice legate de sală”.

Liderul PDL a mai precizat că încă nu a înaintat nicio propunere de candidatură pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Constanţa, o decizie în acest sens urmând să fie luată în teritoriu, în cursul acestei săptămâni.

Marti, 24 Aprilie 2012, ziuaconstanta.ro

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply