Autorităţile constănţene anunţă că plajele au fost curăţate, în aşteptarea turiştilor

0
702

farmec.ro
carturesti.ro%20

Foto: Dan Blanaru / Intact Images 

Plajele de pe litoral sunt curăţate şi pregătite pentru manifestările organizate în perioada Paştelui, în condiţiile în care mii de localnici şi turişti sunt aşteptaţi la slujbele de înviere de la malul mării, spun reprezentanţii Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea Litoral.

Potrivit unui comunicat transmis miercuri de Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, Sistemul de Gospodărire a Apelor Constanţa a făcut eforturi pentru curăţarea tuturor plajelor, iar lucrările vor continua până aproape de sfârşitul acestei săptămâni astfel încât turiştii care vor veni în perioada Paştelui să găsească plajele amenajate.

Reprezentanţii Administraţiei de Apă Dobrogea Litoral fac apel la turiştii care vor veni pe litoral să folosească coşurile de gunoi amenajate la limita plajelor, “pentru a lăsa plaja într-o stare corespunzatoare”.

De asemenea, reprezentanţii Administraţiei de Apă Dobrogea Litoral mai spun că la începutul lunii aprilie a fost demarat procesul de predare a plajelor către operatori, pentru sezonul estival 2012, fiind deja predată aproape jumătate din suprafaţa închiriată. “Totalul suprafeţei predate însumează peste 40 la sută din totalul plajelor închiriate către operatori. De menţionat că plajele litorale sunt închiriate în proporţie de aproximativ 75 la sută către operatori privaţi”, mai precizează sursa citată.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mii de constănţeni şi turişti sunt aşteptaţi să participe la  slujba Învierii care va fi oficiată pe plaja Modern din Constanţa şi pe plaja din faţa Hotelului “President” din Mangalia. (Mediafax).

Jurnalul national, 11 aprilie 2012.


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply