Ameninţă că rupe PDL în bucăţi. De la Moldovan zicere: “Iorguş reprezintă idealul de maidanez politic”

0
725

farmec.ro
carturesti.ro%20

Dan Moldovan, devenit de dată recentă membru PSD Mangalia, dă asigurări că în curând va organiza o conferinţă de presă dedicată umilirii deputatului Zanfir Iorguş, artizanul excluderii consilierului din PDL. De când este preşedinte al PDL Mangalia, Zanfir Iorguş a exclus din partid sute de membri, pe motiv că nu erau activi. În curând, am să organizez o conferinţă de presă, în care am să prezint membri active ai PDL care trec la PSD. Conferinţa va avea loc în momentul în care voi atinge cifra 100 membri care părăsesc PDL din vina lui Iorguş, a declarat, pentru Replica, Dan Moldovan.

Conform acestuia, motivele care l-au determinat să se înscrie în PSD ţin de faptul că el activa de un an de zile din postura de consilier independent, asta după ce Iorguş a făcut tot ce i-a stat în putinţă să îl excludă din partid, iar într-un final a reuşit.

Iorguş a distrus tot ce a atins, de la organizaţia de la Constanţa, Tuzla, Limanu şi Mangalia. Eu nu voi vorbi niciodată de rău fostul PD, actualul PDL din care am făcut parte, şi nici foştii colegi. Singurul cu care nu m-am înţeles şi nu mă înţeleg este Iorguş, care reprezintă idealul de maidanez politic. Personal, nu sunt adeptul migrării de la un partid la altul, însă, în cazul meu, eu am fost exclus şi am rămas independent. Am acceptat de dată recentă invitaţia preşedintelui Claudiu Tusac de a mă înscrie în PSD. Am fost ales vicepreşedinte al PSD Mangalia, în cadrul unei şedinţe în care am luat şi cuvântul, unde am spus că acest lucru mă onorează şi îmi dau seama că totodată mă responsabilizează, a mai afirmat Dan Moldovan.

Alexandra ANTON, Replica, 29 martie 2012.


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply