Cristian Radu: „Viaţa cotidiană a mangalioţilor s-a degradat semnificativ în ultimii ani“

0
1125

farmec.ro
carturesti.ro%20

Fostul comisar şef al Gărzii Financiare Constanţa, Cristian Radu, a susţinut, ieri, o conferinţă de presă, în care a vorbit despre motivele pentru care s-a decis să candideze la Primăria Mangalia.
„Am luat această hotărâre după ce am văzut cu toţii că oraşul Mangalia a ajuns într-o situaţie aproape fără ieşire. Viaţa cotidiană a locuitorilor s-a degradat semnificativ în ultimii ani, toată lumea ajungând la concluzia că aşa nu se mai poate. (…)

Am decis că este momentul să pun umărul la redresarea Mangaliei sub toate aspectele. Mă refer în primul rând la problemele stringente care ţin de minima civilizaţie, cum ar fi căldura şi apa caldă, siguranţa cetăţeanului, câinii vagabonzi, aspectul oraşului. Dar trebuie vorbit şi de relansarea turismului în sudul litoralului, printr-o implicare activă a administraţiei locale, atragerea de investitori care să ofere locuri de muncă bine plătite, precum şi dezvoltarea unor proiecte de modernizare cu fonduri europene”, a explicat Radu.

În plus, acesta a specificat că de astăzi va începe acţiunea de strângere de semnături pentru candidatura sa.

„Campania mea stă sub nota unei transparenţe totale. Am întâlniri cu locuitorii oraşului, stau de vorbă cu oamenii şi împreună punem pe hârtie problemele şi soluţiile. De mâine va începe campania de strângere de semnături pentru candidatura mea la Primăria Mangalia. Am intrat în această cursă în baza unei susţineri populare masive şi de aceea am hotărât să adun cât mai multe semnături”, consideră fostul comisar.

Cristian Radu afirmă că a cooptat în echipa sa specialişti în diverse domenii din Mangalia, care nu au fost valorificaţi până acum şi menţionează că programul pe care îl are în vedere pentru municipiu va fi lansat în dezbatere publică.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Cuget Liber, Luni, 26 Martie 2012. Autor: Alexandra BĂLAN.


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply