E oficial: Viorel Oleniuc candidează ca independent la alegerile din iunie

0
1038

Fostul viceprimar şi lider al PNL Mangalia, doctorul Viorel Oleniuc, a declarat, în exclusivitate pentru „Atitudinea”, că a luat decizia de a candida, ca independent, la alegerile locale din iunie. Deocamdată, nu ştie dacă pentru fotoliul de primar sau doar pentru Consiliul Local.

„Sunt dintre cei care au sperat că Mangalia poate oferi un trai decent, că suntem o comunitate în care oamenii se pot ajuta şi respecta. Din păcate, am fost conduşi de flotanţi sau de navetişti care au folosit Primăria doar pentru a stoarce bugetul local. În urmă cu un an, am fost exclus din PNL şi din Consiliul Local pentru că m-am opus colaborării cu actualul primar şi pentru că am refuzat să votez proiecte contra oraşului nostru. Degradarea morală a administraţiei locale este demult insuportabilă! Trebuie să oprim jaful şi teroarea instituite de străini parveniţi în oraşul nostru! Cunosc prea bine oraşul, cunosc oamenii şi problemele lor. Putem să readucem normalitatea şi respectul în Mangalia, dar trebuie să începem cu administraţia. Putem să ajutăm oamenii şi firmele din Mangalia, să dezvoltăm oraşul, nu să-l prăduim. Am susţinerea oamenilor care mă cunosc şi care ştiu că împreună putem reconstrui un oraş în care să trăim decent. Sunt prea multe motive pentru care nu pot rămâne indiferent! Aceste motive m-au convins să candidez independent la alegerile din iunie 2012”, se arată într-un comunicat trimis pe adresa redacţiei.

„Nu pot să comentez mai mult funcţia pentru care voi candida. Până în 10 mai, termenul limită de depuneri, e timp suficient să mă decid dacă voi candida pe ambele liste sau pe una. Depinde de numele viitorilor candidaţi şi de şansele pe care ţi le conferă sondajele reale de opinie”, a explicat Oleniuc.

Atitudinea, Constanta, 20.03.12.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply