Becali s-a aliat cu Vadim şi vor merge împreună la alegeri

0
673

PNG şi PRM vor merge împreună la alegerile locale din iunie 2012 şi la alegerile parlamentare. Anunţul a fost făcut de preşedintele PNG, europarlamentarul Gigi Becali.
„Am făcut un Consiliu Naţional pentru a hotărî ce facem în alegerile locale şi parlamentare. Hotărârea Consiliului PNG a fost: alianţă cu PRM”, a anunţat Gigi Becali. Alianţa se va numi „PRM + PNG”.

Becali a mai adăugat că în alegerile locale şi în cele generale PRM şi PNG vor avea candidaţi comuni la toate funcţiile, în toate localităţile din ţară şi în capitală. „Candidaţii îi vom stabili în comun, dar mai mult Corneliu Vadim Tudor, că el este fratele mai mare, el hotărăşte, iar eu mă supun. Omul ăsta până la urmă m-a scăpat din puşcărie, ştiu eu dacă nu mă lăsau acolo dacă nu venea Vadim să mă pună candidat la europarlamentare? Dacă acum sunt europarlamentar, ăştia nu-şi permit să mă condamne pe nedrept. Vadim m-a ajutat, mi-a întins o mână când mi-a fost mai greu în viaţă. Recunoştinţa rămâne în sufletul meu toată viaţa”, a mai precizat liderul PNG-CD.

Cuget Liber, Sambata, 17 Martie 2012.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply