Fotbal / Liga a II-a, Seria 1: Callatis Mangalia, pregătită pentru retur

0
774

Robert Lupu va evolua pentru Callatis în acest retur

Cu doar câteva zile rămase până la începerea returului ligii secunde la fotbal, fiecare dintre echipele participante încearcă să-şi pună la punct ultimele detalii, pentru o evoluţie cât mai bună în primul meci oficial al anului. Este şi cazul formaţiei Callatis Mangalia, formaţia pregătită de Mugurel Cornăţeanu situându-se în acest moment pe locul 14 al clasamentului, ultimul retrogradabil.

Pentru a rămâne în Liga a II-a şi în sezonul 2012-2013, Callatis Mangalia a încercat în pauza competiţională să-şi întărească lotul cu care a încheiat turul, fiind aduşi numai puţin de şase jucători: Nicolae Hertu, Andrei Sin, Radu Cureteu, Robert Lupu şi Florin Nazâru (toţi de la Viitorul Constanţa), fundaşul Ionel Posteucă (de la FC Farul) şi portarul Cristian Mitrea (ultima oară la Dunărea Călăraşi).

„Sunt mulţumit de toate achiziţiile. Cel mai important este că nu mai există diferenţă între titulari şi banca de rezerve, urmând să evolueze doar cine va fi mai în formă. În tur aveam spre exemplu patru atacanţi de acelaşi profil, iar pe alte posturi aveam mari probleme. Am avut multe meciuri de verificare, foarte utile, dar bineînţeles că acestea nu se compară cu cele oficiale.

În partidele amicale nu se joacă pe puncte, doar se încearcă corectarea anumitor lucruri. Nouă ne-a prins bine şi amânarea campionatului pentru că am putut face pregătirea şi pe o vreme mai bună, iar noii veniţi au avut mai mult timp să se integreze“, a declarat Cornăţeanu. Callatis Mangalia va disputa primul meci din retur în deplasare, sâmbătă, de la ora 11.00, cu Delta Tulcea.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Marti, 13 Martie 2012, Telegraf Online.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply