PDL a intrat in campanie

0
729

farmec.ro
carturesti.ro%20
PDL a intrat in campanie
Deputatii Zanfir Iorgus si Constantin Chirila au prezentat realizarile Guvernului PDL, dar s-au impiedicat la capitolul puncte slabe si au dat vina pe… lipsa de comunicare

La sfarsitul lunii ianuarie au aparut informatii cu privire intentia liderilor PDL de a iesi in public sa-si prezinte realizarile, insa vremea rea a intrerupt acest proiect al partidului de guvernamant. Documentele in asteptare au iesit la suprafata odata cu venirea primaverii, cand liderii au inceput sa apara in conferinte de presa si sa vorbeasca despre „insanatosirea finantelor publice”, dar si despre cele 6,3 procente in absorbtia fondurilor europene la inceputul anului in curs si, desigur, despre „cel mai ambitios program de dezvoltare al infrastructurii”.

La Constanta, mesageri au fost deputatii Conatantin Chirila si Zanfir Iorgus. Mesajul de la centru este ca austeritatea din Europa inseamna pentru Romania „prudenta si disciplina”, iar din documentul pus la dispozitia tuturor celor interesati sa detina informatii despre bilantul ultimilor 3 ani de guvernare reiese ca tara noastra poate fi un exemplu de urmat pentru marile tari europene in care, de asemenea, criza financiara a creat mari probleme. Adica, Romania este un exemplu de „prudenta si disciplina” pentru Grecia, Spania, Portugalia, Italia, Ungaria si Cehia.

Cu toate acestea, inca de la inceputul anului, mii de romani ies in strada pentru a-si striga nemultumirea vizavi de modul in care Puterea isi face datoria. Intrebati, dupa prezentarea atator reusite din ultimii trei ani, daca exista si puncte slabe si care ar fi acelea, cei doi parlamentari au evitat raspunsurile directe.

Astfel, deputatul Zanfir Iorgus a spus ca la acest capitol ar trece faptul ca Romania „poate nu a reusit sa nu evite luarea acestor masuri nepopulare”, iar colegul sau, Constantin Chirila a dat vina pe… „comunicarea defectuoasa”. Toate aceste declaratii vin cu doar doua luni si jumatate fata de momentul cand se va da startul campaniei electorale pentru alegerile locale la termen.

Mihaela Tirpan, Observator de Constanta, 10 Martie 2012


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply