Invitat de Chiru la şedinţa de partid

0
715

farmec.ro
carturesti.ro%20

Palaz, la şedinţa PDL Constanţa: “Am vorbit cu primarii să găsim o soluţie să se protejeze de hoţiile lui Nicuşor Constantinescu”

Palaz, la şedinţa PDL Constanţa: "Am vorbit cu primarii să găsim o soluţie să se protejeze de hoţiile lui Nicuşor Constantinescu"
Pedeliştii constănţeni s-au reunit sâmbătă, ora 11.00, în şedinţă de Birou Permanent Judeţean. La şedinţă şi-a făcut apariţia şi prefectul Constanţei, Claudiu Iorga Palaz, motivul oficial fiind acela de a discuta cu primarii PDL ce este de făcut în contextul în care premierul se pregăteşte să aloce fonduri primăriilor, respectiv pe tema alegerilor locale.

Am discutat pe tema unei viitoare hotărâri de guvern. Dacă se alocă fonduri, avem în judeţ primării cu probleme, ca de exemplu Albeşti, care are conturile blocate. Deputaţii au găsit şi ei o soluţie, am transmis că îi voi sprijini să urgentăm lucrurile, a declarat, pentru Replica, prefectul Palaz.Tot Palaz a precizat că un alt subiect al discuţiei lui cu pedeliştii, cu primarii prezenţi la şedinţa de partid, a fost legată de alegerile locale. Am vorbit în sensul preîntâmpinării prelungirii orei de vot, aşa cum s-a întâmplat la referndum, că a vrut Nicuşor Constantinescu, preşedintele Consiliului Judeţean. A fost ilegal şi nu vrem să se repete situaţia. Am vorbit cu primarii să găsim o soluţie să se protejeze de hoţiile lui Nicuşor Constantinescu. La mintea lui, ar fi în stare la alegeri să ceară să se prelungească votul şi cu 3 ore, până iese cum îi convine lui rezultatul, a declarat Claudiu Palaz. El a precizat că a fost invitat la discuţii de preşedintele PDL Constanţa, Christian Gigi Chiru.

A.V., A.A., Replica, 10.03.2012.


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply