Site icon Mangalia News

De la lux, la viața la țară! După 14 ani în Anglia, un tânăr s-a stabilit într-o comună de lângă Sibiu și a înființat o fermă de vaci. „Am avut două case în Londra, mașini de lux, vacanțe scumpe, dar am realizat că nu aveam nevoie de toate astea”

După 14 ani de muncă în Anglia, Andrei Nicola a decis să se întoarcă în România și să pună bazele, alături de soția sa, unei ferme de văcuțe de rasă Angus, pe care au deschis-o în comuna Porumbacu de Jos din județul Sibiu și pe care au numit-o Tower Farm Transylvania. Banii și luxul pe care i-au avut în Londra nu au putut cumpăra liniștea pe care cei doi au găsit-o la țară. Întreaga poveste a lui Andrei a fost făcută publică pe pagina de facebook Anunțul UK.  
Originar din Maramureș, Andrei a emigrat în Marea Britanie în 2009, iar la început a muncit că labourer (n.r. muncitor necalificat) pe șantierele din buricul Londrei. A făcut aici o facultate, iar asta l-a ajutat să progreseze, după câțiva ani la muncă de jos. A fost promovat mai întâi că Supervisor, și apoi ca Site Manager, iar în ultimii șase ani în UK, a devenit, treptat, Project Manager, Contract Manager și Director pentru o companie mare care se ocupă cu renovare și amenajări de restaurante, clădiri comerciale și birouri în zona centrală a Londrei. Soția lui a reușit și ea să avanseze în carieră, câștigând destul de bine, iar cei doi și-au permis într-un final să își cumpere două case în Londra.
Continuarea pe turnulsfatului.ro 


Exit mobile version