Româncă din Anglia, şocată după o vizită acasă: „Am plătit la hipermarket mai mult decât în Londra. Cum rezistă aceşti oameni?“

0
1538

Claudia Guţulescu trăieşte în Londra de mai mulţi ani. FOTO: Arhivă personală/Facebook.

Claudia Guţulescu, o româncă originară din Drobeta-Turnu Severin care trăieşte de mai mulţi ani în Londra, a povestit pe Facebook cum s-a petrecut scurta ei vacanţă în România. Ea s-a arătat şocată de preţurile din supermarket.

Claudia Guţulescu lucreză în Londra în departamentul de vânzări al „Mitchells & Butlers”, un lanţ de pub-uri şi restaurante din Marea Britanie. Ea a relatat pe Facebook cum s-a desfăşurat ultima sa vacanţă în România, la Drobeta-Turnu Severin:

„În scurta mea vacanta în România, care doar ce s-a încheiat, am ieşit din casă de maxim patru-cinci ori. Dintre care, două ieşiri au fost împreună cu mama la două hipermarketuri din oraş, pentru că avea ceva cumpărături de făcut.

Prima vizita ţin minte ca s-a încheiat cu un coş pe care, la ochi aşa, probabil în UK aş fi plătit undeva la 30-35 lire. Hai, maxim un 40, indulgent. În România am plătit 270 de lei, adică mai mult. Acesta a fost primul şoc.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Citeste mai mult: adev.ro/p4ckcr



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply