Site icon Mangalia News

Cornel Udrea: Pliantul de la firma pharmaceutic-naturistă „Supremviril S.A”, o lectură ce îți dezvăluie nivelul la care te afli din punct de vedere or’șcît

Am găsit în cutia de poștă, printre scrisorile de dragoste de la statul român (gazul, lampa, impozitul pe decibelii papagalului Gyuri) și un prospect, în nuanțe gălbui-hepatice, de la o firmă pharmaceutic-naturistă „Supremviril S.A”.
M-am dus în grupul sanitar de budă și, instalat pe colac sub pupăză, m-am pus pe cetit chestionarul – ofertă: o lectură ce îți dezvăluie, prin întrebări, nivelul la care te afli din punct de vedere or’șcît.
Am răspuns sincer, fiindcă eram într-una din zilele mele bune, după ce pusesem mîna, prin persuasiune lirică și curvăsărai de socializare, pe o carte, într-un tiraj costeliv, scrisă la Doftana, „privind printre gratii un petec de cer”, de GB, confratele meu literar, încă nemembru în breasla scriitorilor…
1. Vrei să o ai cu 5 cm mai lungă?
R: Da, poate mai multișor, că uneori nu o găsesc și caut destul de mult după ea, lucru enervant, fiindcă sunt și miop.
2. Vrei să urle de plăcere?
R: Urlă și așa. Din plăcerea de a-l vedea pe papagalul maghiar Gyuri, rîzînd de mine onomatopeic.
3. Cum stai cu erecția?
R: Numa’ șăd. În stand bay, poate intru și eu într-un program maglavit. Dacă mă lasă cardiologul.
4. Boli venerice ai avut?
R: No, doar insectuțe, lăței, dar am scăpat prin tuns pierdut și bărbierit locurile.
5. Ești alergic la ceva?
R: Nu fac politică.
5. Cîte cutii cu ceaiul „Fulminosa” dorești?
Aici mi-am adus aminte de cineva drag mie și am dat o fuguță la parter, unde am pus pliantul în cutia de poștă a lui Tiberiu Gurdună, om politic de dată recentă.
După 3 zile, strănuta atît de puternic, că se auzea din stradă: firma în cauză, găsise un client. Am avut și eu o plăcere, amintind vag de preludiu la broaștele țestoase.
Chestia este că Tibi locuiește cu soacră-sa, iar soția lui face paste la Milano.

MN: Volumele semnate de Maestrul Cornel Udreapot fi găsite și AICI, iar scrierile spumoase, caricatural-acide ale umoristului clujean Cornel Udrea, publicate de Mangalia News, pot fi re/văzute AICI.

Mangalia News, 03.12.1023.


Exit mobile version