Site icon Mangalia News

ARCA TV: România Oriunde | Montreal, Pământ Românesc | Adrian Ardelean, cu Leonard Doroftei

Când spui box românesc în Canada, și mai ales în provincia Quebec, lumea se gândește imediat la Lucian Bute. Doar pasionații sportului cu mănuși își amintesc că cel care a deschis drumul boxului românesc în Canada NU a fost Lucian Bute, ci Leonard Doroftei… Care, legitimat la Interbox Montreal, în 1997, a avut o carieră strălucită în boxul profesionist, devenind campion mondial, câștigând și “porecla” de Rocky de România. După ce a agățat mănușile în cui, s-a întors în România, a fost președintele Federației Române de Box câțiva ani, și-a încercat norocul și în afaceri, dar de circa un an s-a reîntors în Canada, mai mult pentru a le oferi copiilor un viitor cât mai luminos. Iar odată întors în Canada, a intrat, implicit, în atenția colegului nostru din Montreal, Adrian Ardelean, care l-a abordat pentru o “repriză” lungă de întrebări și răspunsuri.

Dar mai de la distanță, așa, ca de Covid, nu de alta dar Adrian știe că Leonard are încă pumnul greu…

Emisiunea România Oriunde – Montreal, Pământ Românesc, cu Leonard Doroftei, a fot difuzată Luni, ora 7 PM, ora Houston-ului, pe pagina de Facebook și Youtube Arca TV!

Realizator: Lucian Blaga, Arca TV, Houston, Texas, USA.

MN: Emisiunile Arca TV, televiziunea românilor de pretutindeni, care emite din Houston, Texas, USA, pot fi vizualizate aici: ArcaTVUSA și aici: arcatv.us. Mulțumim, Lucian BlagaCEO Arca TVMangalia News este partener media Arca TV.


Mangalia News, 21.10.2020.


Exit mobile version