“Montreal, pământ românesc”, cu Adrian Ardelean și invitatul său – Ștefan Străjeri, autorul volumului “Istoria românilor canadieni 1890 – 2020” | VIDEO, pe Arca TV

0
1112

Emisiunea “Montreal, pământ românesc” revine în atenția tuturor celor care urmaresc ciclul de emisiuni “România oriunde”, de la ARCA TV. Realizatorul ei, Adrian Ardelean, v-a simțit lipsa, iar dacă v-a fost dor și dumneavoastră de el, noul sezon, aflat la debut, va ostoi atât dorul lui cât și pe cel al dumneavoastră!

Iar dacă vreți să vedeți încă din primul episod al noului sezon “Montreal, pământ românesc” că titlul emisiunii ARE ACOPERIRE în realitate, vă invităm să urmăriți emisiunea transmisă vineri, 30 aprilie, începând cu ora 23.00, ora României, dialogul în care corespondentul ARCA TV la Montreal l-a avut ca invitat pe Ștefan Străjeri, autorul volumului “Istoria românilor canadieni 1890 – 2020”, recent apărut.

Ce l-a apucat pe un român din SUA să scrie istoria românilor din Canada? Cât a durat și care i-au fost “izvoarele” de documentare? Este comunitatea românilor canadieni “altfel” decât celelalte comunități românești de pe continentul nord-american (sau de prin alte colțuri ale lumii)? Răspunsul la aceste întrebări (și NU numai) îl veți afla din interviul de aproape o jumătate de oră pe care Ștefan Străjeri i l-a acordat lui Adrian Ardelean. Urmăriți interviul pe ARCA TV:

P.S. Veți afla, desigur, și CUM puteți intra în posesia cărții, pentru că, după un asemenea interviu, vi se va face cu siguranță poftă de lectură! Una dintre surse este aici: https://curentul.net/shop/product/istoria-romanilor-canadieni-1890-2020/

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Cartea „Istoria românilor canadieni: 1890-2020” este disponibilă și în România!
Descriere:
Editura Anamarol (Bucureşti)
Format 16 x 23,5 cm
Pagini: 820.
ISBN 978-606-640-382-5
Prefaţă: prof. univ. dr. Anca Sîrghie.
Preţ: 135 Lei + Taxele de trimitere.
Pentru informaţii suplimentare privind modalitatea de achiziţionare, puteţi contacta autorul la adresa de email: [email protected], sau pe Facebook: Ştefan Străjeri.
Stoc limitat.

Mangalia News este partener media oficial în proiectul Arca TV. Rubrica specială dedicată Arca TV, Televiziunea românilor de pretutindeni, care emite din Houston, Texas, USA, poate fi vizitată aici: https://bit.ly/3aSOiTb.


Mangalia News, 01.04.2021.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply