ARCA TV – Rareș Bâdrea și Cătălin Anastase, din Sydney, Australia, în emisiunea “Oriunde Acasă”, din februarie 2018. (Și alte 8 reportaje marca ARCA TV!)

0
895

Doamnelooor și Domnilooor! Rareș Bâdrea și Cătălin Anastase, din Sydney, Australia, în emisiunea “Oriunde Acasă”! În emisiunea din februarie, o petrecere românească de pomină cu un meniu de băuturi…, bineînțeles, românești, 12 preparate culinare românești, și… CUBANEZE! Implicat, un măcelar italian! Când au auzit ce se pregătește, bineînțeles, o gașcă de cubanezi s-a alăturat petrecerii!

Familia de artiști plastici Aura și Victor Țapu, din Carmine, TX, și evenimentul cultural pe care l-au organizat. Copiii comunității românești din Houston, Texas recită Eminescu și câștigă un tablou valoros semnat Victor Țapu, o poveste de viață a unui artist plastic român, un scenograf de succes care a lucrat la Studiourile Buftea la cele mai de succes filme românești și acum are o carieră strălucită ca artist plastic.

Succes de imagine al învățământului universitar românesc. O echipă de patru studenți clujeni ai Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca – Deák Péter, Éltes Rita, Kelemen Kincső și Szabó Norbert a fost prezentă la Montreal pentru o săptămână, participând la cea mai importantă competiție universitară din domeniul management-ului de bussines, “John Molson Undergraduate Case Competition”. Adrian Ardelean, într-un interviu cu Béla-Gergely Rácz, lector la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj, din Montreal! Promovăm succesul elevilor și studenților României!

Târgul Auto Chicago! Marian Petruta vă prezintă mașina anului în Statele Unite, ultimele modele de mașini și mașini de colecție!

Nimeni nu i-a putut sta în cale lui Benjamin Adegbuyi la Chicago, în Glory 50. Acesta şi-a învins prin KO adversarii din piramida greilor. Un reportaj din culise realizat de Marian Petruța. Românii din Denver, Colorado au făcut show!

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Cum sărbătoresc românii Finala Superbowl? Vă explică Tudor Petruț, la o petrecere în stil românesc!

Daniel Cheteleș, organizatorul Festivalului de Film Românesc la Dubai, Romanian Film Nights, împreună cu Doamna Consul General al României la Dubai, vă spun care sunt planurile lor în organizarea acestui festival de succes pe viitor.

Consulatul din Montreal și ultimele noutăți in materie de noul sistem informațional consular și comunitatea românească din Montreal, Canada, de la Doamna Consul General al României la Montreal, Ioana Gabriela Costache. Adrian Ardelean, ca de obicei, un reportaj excelent! Vom difuza în emisiune 14 minute, dar vom difuza și reportajul integral, pe www.arcatv.us și pe canalul de Youtube, ArcaTVUSA.

Continuăm seria de emisiuni despre cum puteți obține cel mai ușor o viză de lucru sau rezidență în Statele Unite de la un specialist în domeniu, Sheridan Green, avocat de imigrări din Houston, Texas.


Mangalia News, primul partener media din România în Proiectul ARCA TV USA. 26.02.2018.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply