ARCA TV: România Oriunde | Montreal, Pământ Românesc | Adrian Ardelean, cu Leonard Doroftei

0
1210

Când spui box românesc în Canada, și mai ales în provincia Quebec, lumea se gândește imediat la Lucian Bute. Doar pasionații sportului cu mănuși își amintesc că cel care a deschis drumul boxului românesc în Canada NU a fost Lucian Bute, ci Leonard Doroftei… Care, legitimat la Interbox Montreal, în 1997, a avut o carieră strălucită în boxul profesionist, devenind campion mondial, câștigând și “porecla” de Rocky de România. După ce a agățat mănușile în cui, s-a întors în România, a fost președintele Federației Române de Box câțiva ani, și-a încercat norocul și în afaceri, dar de circa un an s-a reîntors în Canada, mai mult pentru a le oferi copiilor un viitor cât mai luminos. Iar odată întors în Canada, a intrat, implicit, în atenția colegului nostru din Montreal, Adrian Ardelean, care l-a abordat pentru o “repriză” lungă de întrebări și răspunsuri.

Dar mai de la distanță, așa, ca de Covid, nu de alta dar Adrian știe că Leonard are încă pumnul greu…

Emisiunea România Oriunde – Montreal, Pământ Românesc, cu Leonard Doroftei, a fot difuzată Luni, ora 7 PM, ora Houston-ului, pe pagina de Facebook și Youtube Arca TV!

Realizator: Lucian Blaga, Arca TV, Houston, Texas, USA.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

MN: Emisiunile Arca TV, televiziunea românilor de pretutindeni, care emite din Houston, Texas, USA, pot fi vizualizate aici: ArcaTVUSA și aici: arcatv.us. Mulțumim, Lucian BlagaCEO Arca TVMangalia News este partener media Arca TV.


Mangalia News, 21.10.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply