Site icon Mangalia News

Rotary International Mangalia a obținut două monitoare funcții vitale, dezinfectant mâini și măști chirurgicale pentru Spitalul Mangalia, de la Administratia Porturilor Maritime Constanta

Rotary International Mangalia a obținut două monitoare funcții vitale, dezinfectant mâini și măști chirurgicale pentru Spitalul Mangalia, de la Administratia Porturilor Maritime Constanta.

In contextul cresterii vertiginoase a numarului de imbolnaviri cu SARS – CoV-2, ca urmare a adreselor transmise Asociatiei Rotary Manglia de reprezentantii Spitalului Municipal MANGALIA, inregistrate sub nr. 3500/19.03.2020 si 3758/25.03.2020, prin care ne solicitau sprijin in vederea achizitionarii a doua monitoare functii vitale, necesare supravegherii pacientilor critici, dezinfectant maini si masti chirurgicale, am obtinut sprijin de la Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime Constanta, care a raspuns pozitiv solicitarii noastre.

Multumim, pe această cale, sponsorului Compania Nationala Administatia Porturilor Maritime Constata S.A, pentru promptitudine si sprijin.

Av. Cosmina Stoian, presedinte Rotary International Mangalia.


Mangalia News, 03.04.2020.


Exit mobile version