Site icon Mangalia News

Vedetele care au ratat Parlamentul. Cristiana Anghel, Liliana Mincă, Tudor Pendiuc, Daniel Barbu sau Sebastian Ghiță sunt doar câteva dintre numele cunoscute de pe listă

vedetelecareauratatparlamentul
În cazul PSD, există puțini candidați cu adevărat importanți care nu au intrat în viitorul Legislativ, după ce acest partid a obținut cel mai bun scor din 1992 încoace. Totuși, printre cei care au ratat viitorul Legislativ se numără tânăra Andreea Cosma, fiica fostul președinte al CJ, Mircea Cosma. Era Dragnea s-a dovedit nefastă și pentru deputata Gabriela Podașcă, promovată în Legislativ de fostul premier Victor Ponta.
În schimb, liberalii au obținut un rezultat sub așteptări, puțin peste 20% din voturi,  ceea ce a provocat rămânerea în afara Parlamentului a numeroase personaje cu notorietate din partid.
Teodor Atanasiu a ratat un nou mandat de senator, după ce a candidat în Buzău, unde liberalii au obținut doar 11% din voturi. Eșecul PNL din București (12%) i-a lăsat în afara Legislativului pe o serie de veterani precum Sulfina Barbu sau Cristian Rădulescu, dar și pe șeful tineretului liberal Florin Alexe.
De asemenea, nu a reușit să devină senator arhitecta Hildegard Brandl, aflată pe locul trei la Senat.
Nici Anca Boagiu nu a avut succes în Maramureș, deși a insistat pe lângă conducerea partidului să îi găsească un loc eligibil. A ratat Legislativul și Verginel Gireadă, unul dintre puținii candidați PNL care aveau o condamnare penală.
Rămași fără imunitate
Citiți continuarea în romanialibera.ro, 16.12.2016.

 

Exit mobile version