Vedetele care au ratat Parlamentul. Cristiana Anghel, Liliana Mincă, Tudor Pendiuc, Daniel Barbu sau Sebastian Ghiță sunt doar câteva dintre numele cunoscute de pe listă

0
742
vedetelecareauratatparlamentul
În cazul PSD, există puțini candidați cu adevărat importanți care nu au intrat în viitorul Legislativ, după ce acest partid a obținut cel mai bun scor din 1992 încoace. Totuși, printre cei care au ratat viitorul Legislativ se numără tânăra Andreea Cosma, fiica fostul președinte al CJ, Mircea Cosma. Era Dragnea s-a dovedit nefastă și pentru deputata Gabriela Podașcă, promovată în Legislativ de fostul premier Victor Ponta.
În schimb, liberalii au obținut un rezultat sub așteptări, puțin peste 20% din voturi,  ceea ce a provocat rămânerea în afara Parlamentului a numeroase personaje cu notorietate din partid.
Teodor Atanasiu a ratat un nou mandat de senator, după ce a candidat în Buzău, unde liberalii au obținut doar 11% din voturi. Eșecul PNL din București (12%) i-a lăsat în afara Legislativului pe o serie de veterani precum Sulfina Barbu sau Cristian Rădulescu, dar și pe șeful tineretului liberal Florin Alexe.
De asemenea, nu a reușit să devină senator arhitecta Hildegard Brandl, aflată pe locul trei la Senat.
Nici Anca Boagiu nu a avut succes în Maramureș, deși a insistat pe lângă conducerea partidului să îi găsească un loc eligibil. A ratat Legislativul și Verginel Gireadă, unul dintre puținii candidați PNL care aveau o condamnare penală.
Rămași fără imunitate
Citiți continuarea în romanialibera.ro, 16.12.2016.

 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply