Site icon Mangalia News

Informatica prinde puteri la Școala ”Gala Galaction” din Mangalia! Rezultate remarcabile, la competițiile școlare județene, naționale și internaționale!

Informatica prinde puteri la Școala Gala!

Desi anul acesta, din cauza pandemiei, s-a desfasurat mai mult online, elevii Scolii „GALA GALACTION”, Mangalia, au participat la competitiile scolare ce au avut loc online si au obtinut rezultate remarcabile, asa cum ne-au obisnuit pana acum. In decembrie, a avut loc Concursul International BEBRAS de informatică si gândire computațională, unde elevii nostri au obtinut punctaje remarcabile in clasamentul national si anume: Thurry Burileanu Alexandru (clasa a 6-a) – punctaj maxim -180p, dar si altii precum: Stoica Teodora (clasa a 6-a) -164p, Gaina Toma Andrei (cls a 6-a) -158, Zorlescu Manuel (cls a 7-a)-169p, Comanita Matei (clasa a 8-a) -152p.

In luna martie au avut loc doua competitii scolare de programare: Prima este OSEPI – concurs organizat de Societatea de Excelență in Informatica, cu acordul Ministerului Educatiei, concurs ce inlocuieste Olimpiada de Informatica, la care elevul Thurry Burileanu Alexandru (clasa a 6-a) a obtinut locul 3 la etapa judeteana a concursului, iar a doua este Empowersoft, concurs national de programare, unde, acelasi elev, Thurry Burileanu Alexandru (cls a 6-a) a obtinut locul 7 in clasamentul National.

Felicitări pentru rezultatele obținute și munca depusă, dragi elevi! Felicitări, doamnei profesor îndrumător, CIOCÎIA MARIA! Felicitări, Școala ”Gala Galaction” Mangalia!


Mangalia News, 28.03.2021.


Exit mobile version