Informatica prinde puteri la Școala ”Gala Galaction” din Mangalia! Rezultate remarcabile, la competițiile școlare județene, naționale și internaționale!

0
2851

Informatica prinde puteri la Școala Gala!

Desi anul acesta, din cauza pandemiei, s-a desfasurat mai mult online, elevii Scolii „GALA GALACTION”, Mangalia, au participat la competitiile scolare ce au avut loc online si au obtinut rezultate remarcabile, asa cum ne-au obisnuit pana acum. In decembrie, a avut loc Concursul International BEBRAS de informatică si gândire computațională, unde elevii nostri au obtinut punctaje remarcabile in clasamentul national si anume: Thurry Burileanu Alexandru (clasa a 6-a) – punctaj maxim -180p, dar si altii precum: Stoica Teodora (clasa a 6-a) -164p, Gaina Toma Andrei (cls a 6-a) -158, Zorlescu Manuel (cls a 7-a)-169p, Comanita Matei (clasa a 8-a) -152p.

In luna martie au avut loc doua competitii scolare de programare: Prima este OSEPI – concurs organizat de Societatea de Excelență in Informatica, cu acordul Ministerului Educatiei, concurs ce inlocuieste Olimpiada de Informatica, la care elevul Thurry Burileanu Alexandru (clasa a 6-a) a obtinut locul 3 la etapa judeteana a concursului, iar a doua este Empowersoft, concurs national de programare, unde, acelasi elev, Thurry Burileanu Alexandru (cls a 6-a) a obtinut locul 7 in clasamentul National.

Felicitări pentru rezultatele obținute și munca depusă, dragi elevi! Felicitări, doamnei profesor îndrumător, CIOCÎIA MARIA! Felicitări, Școala ”Gala Galaction” Mangalia!


Mangalia News, 28.03.2021.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply