Să dăm tonul pentru performanță! Alexandru Thury Burileanu, Premiul I la faza județeană a Olimpiadei de Informatică, unde a reprezentat Școala gimnazială ”Gala Galaction” din Mangalia

0
1264

Să dăm tonul pentru performanță! Vestea perfectă vine de la Alexandru Thury Burileanu, de la 7B, cu Premiul I la faza județeană a Olimpiadei de Informatică, unde a reprezentat Școala gimnazială ”Gala Galaction” din Mangalia. Orice superlative ai folosi ca să vorbești despre el nu sunt suficiente!

Anul trecut s-a calificat la etapa nationala al concursului OSEPI, concurs ce a înlocuit Olimpiada de Informatica, în perioada pandemiei. La concursul Empowersoft, concurs national de programare, a obtinut Mențiune, fiind pe locul 7 în clasamentul național! Alex a obținut Mentiune specială și în clasamentul național al concursului BEBRAS, concurs national de gândire computațională, obținand punctajul maxim. La toate concursurile de programare si robotică la care a participat, a obținut multe alte distincții și premii.

Ce face Alex acum? Se pregătește pentru faza națională! Ca întotdeauna, doamna profesoară de Info, Maria CIOCÎIA, îi este alături. Cel mai bun vibe de început de performanță!


Mangalia News, 11.02.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply