Site icon Mangalia News

Mangalia intră în Circuitul Automobilismului, fiind prima etapă din C.N. de Super Rally 2019

Mangalia intră în Circuitul Automobilismului, fiind prima etapă din C.N. de Super Rally 2019.

Noul sezon din Campionatul National de Super Rally 2019 va avea startul intr-o locatie noua, fiind vorba despre municipiul Mangalia. Etapa este programata pentru desfasurare intre 10-11 Mai, punctand ca prima etapa din campionat.

Dupa aceasta prima etapa, concurentii se vor muta la Targu Mures pentru cea de-a doua etapa din acest campionat care se va desfasura intre 14-15 iunie.

Editia anterioara a etapei a adunat la start nu mai putin de 45 de concurenti, iar Ricardo Ragazzi a reusit sa se impuna in fata lui Vali Porcisteanu, Mihai Leu, Titi Aur, Andrei Dumitrescu.

Orasul in care s-a organizat editia pilot a campionatului, va fi gazda etapei a treia din SuperRally si se va desfasura intre 13-14 septembrie la Craiova. Titi Aur a reusit sa se impuna in editia anterioara a evenimentului.

Bucurestiul va gazdui si in acest an ultima etapa din campionatul national de Super Rally. Programata sa se desfasoare intre 25-26 octombrie, aceasta va aduce la start un numar mare de concurenti dupa ce sezonul trecut organizatorii au fost nevoiti sa suplimenteze numarul de participanti.

Sezonul trecut a Campionatului National de Super Rally si-a adjudecat primi campioni.

Ca si o noutate in acest sezon, organizatorii doresc sa introduca o clasa dedicata masinilor istorice de raliu. (sursa: fanrally.ro, 08.01.2019). (Credit foto:rally art.ro).

UPDATE:

Emil Ghinea: Mă bucur că am reușit să pun Mangalia pe harta Motor-sportului! Voi participa și eu la Campionatul Național de Super Rally 2019.


Exit mobile version