Campionatul Național de Super Rally. Mihai Leu va fi prezent la Mangalia!

0
1576

După ce anul trecut Mihai Leu a organizat pentru prima oară în România Campionatul Național de Super Rally, o premieră pentru sportul românesc, fostul pugilist continuă și în 2019 această competiție. Pe lista locațiilor de desfășurare a etapelor se află și o noutate: Mangalia.

Campionatul Național de Super Rally va ajunge pentru prima oară pe litoral, aceasta fiind o dublă premieră, pentru că în Mangalia nu s-a mai organizat până acum nicio competiție auto.

„Este prima dată când la Mangalia se organziează o competiție auto. Am găsit un traseu foarte frumos, chiar prin port și credem că va fi o competiție frumoasă”, spune Mihai Leu.

Clubul promotor al campionatului, AMC Racing, a anunțat că sezonul 2019 din Campionatul Național de Super Rally va avea 4 etape, care se vor desfășura în următoarele orașe: Mangalia, o dublă premieră, Târgu Mureș, Craiova și București.

„Echipa noastră de la AMC Racing va începe sezonul competițional  odată  cu Trofeul Mangalia Super Rally, în mai, aceasta fiind și prima etapă a campionatului pe care îl organizăm în exclusivitate”, mai spune Mihai Leu.

  • Etapa I – Mangalia: prima etapă se va desfășura în perioada 10-11 mai, pe străzile municipiului Mangalia, cu un traseu care se va întinde din centru, până în zona portului.

Continuarea, AICI.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro