Site icon Mangalia News

Cercetătorul ştiinţific Sorin-Marcel Colesniuc este noul director al Muzeului de Istorie Naţională şi Arheologie din Constanța! (document)

Noul director al Muzeului de Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa (MINAC) este cercetătorul ştiinţific dr. Sorin Marcel Colesniuc.

Conform datelor afişate pe site-ul CJC, el a obţinut nota finala 8,86, dupa ce, ieri, la etapa întâi, a obţinut nota 8,73, iar azi, la etapa a doua, 9.00.

Contracandidaţii săi au fost dr. Delia Roxana Cornea, care a primit din partea comisiei de evaluare nota finală 8,21 şi dr. Marian Zidaru, punctat cu 7,18.

În temeiul art. 9 (alin.5) din OUG 189/2008 privind managementul instituţiilor publice de cultură, cu modificările şi completările ulterioare, „este declarat câştigător candidatul care a obţinut cea mai mare medie, cu condiţia ca aceasta să fie minimum 7“.

În cursa pentru postul de director al MINAC au mai intrat Traian Cliante, care a asigurat interimatul la conducerea instituţiei de cultură  până la data concursului, şi Constantin Aurel Mototolea, însă aceştia nu s-au calificat în faza a doua a concursului. (ziuaconstanta.ro, 16.02.2018).

Document: anunt-rezultat-concurs-minac


Exit mobile version