Cercetătorul ştiinţific Sorin-Marcel Colesniuc este noul director al Muzeului de Istorie Naţională şi Arheologie din Constanța! (document)

0
1620

Noul director al Muzeului de Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa (MINAC) este cercetătorul ştiinţific dr. Sorin Marcel Colesniuc.

Conform datelor afişate pe site-ul CJC, el a obţinut nota finala 8,86, dupa ce, ieri, la etapa întâi, a obţinut nota 8,73, iar azi, la etapa a doua, 9.00.

Contracandidaţii săi au fost dr. Delia Roxana Cornea, care a primit din partea comisiei de evaluare nota finală 8,21 şi dr. Marian Zidaru, punctat cu 7,18.

În temeiul art. 9 (alin.5) din OUG 189/2008 privind managementul instituţiilor publice de cultură, cu modificările şi completările ulterioare, „este declarat câştigător candidatul care a obţinut cea mai mare medie, cu condiţia ca aceasta să fie minimum 7“.

În cursa pentru postul de director al MINAC au mai intrat Traian Cliante, care a asigurat interimatul la conducerea instituţiei de cultură  până la data concursului, şi Constantin Aurel Mototolea, însă aceştia nu s-au calificat în faza a doua a concursului. (ziuaconstanta.ro, 16.02.2018).

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Document: anunt-rezultat-concurs-minac



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply